Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

♥ Nyår 2016/17

Gamla tider
lider
mot ett slut.
Fastän klyschan nött
blir nya året fött
med tjut.
Må bra och trivas,
ett vettigt mål.
Nu ska skrivas
allt vad pennan tål.




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-31 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP