Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första stegen ett litet kliv på väg

 

 

Stapplande vingligt

de första små stegen ut

i vida världen

skrattet i ögonen går

inte att ta miste på

 

drattar på ändan

förvånad över att det

kan vara så svårt

att gå tryggare sitta

än vara upprätt och stå

 

på vingliga ben

skrattar rödbrusig morfar

med knapp i västen

ger en hjälpande hand åt

sonson på första färden




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-30 13:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert så...all början :)
2016-12-31

    snöö
Javisst är det härligt att se, och snart snart springer de så snabbt.
2016-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP