Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförenlig bagatell 322

 

 

Förnimmer doften

av kärlek känner lukten

av rädsla smyga

sig på sorgligt att tänka

alltid förenas de två




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-30 13:25



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Dina ord är allvar!
2017-01-02

    ej medlem längre
:) Att våga är att övervinna
2016-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP