Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosenskimrande pressad bagatell 323

 

 

Du är färgklicken

som lyser upp bland alla

nyanser av grått

om än lite blekare

efter alla år som gått




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-30 14:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Papper suger färgen ur rosen
2016-12-31

  SpamPippiL VIP
Vacker och opressad. Jättefin svensk bagatell.




2016-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP