Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsnotis...bagatell 324

 

 

En anteckning i

marginalen kan vara

det som gör skillnad

ett ord nedkrafsat i all

hast gav en helt ny mening

 

när jag tänkte på

dig för ett kort ögonblick

en frukostrast blev

du en oansenlig dikt

trots att du aldrig såg mig

 

kan jag än idag

känna närvaron av dig

när jag läser vad

som skrevs sista dagen vi

sågs innan sommarlovet

 

och nu är du död

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-30 14:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oändlig är sorgen!
2016-12-31

  Janina Kaminska
Smärtsamt! Berör.
2016-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP