Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellandagstillstånd

Sitter stilla här
Tvingande timmarna gå
Tur att teve finns




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-30 15:58



Bookmark and Share


  M.Eta
Lugnet efter stormen!
2017-01-04

    Dan Myrbeck
Teve - och datorn breve...
2016-12-30

  Marie Å
"Mellandagstillstånd" säger väldigt mycket.
2016-12-30

    ej medlem längre
Mellandagarna kan vara väldigt långtråkiga...
2016-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén