Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsfirande

Med gladaste minerna i Midsommarkransen
Pojkarna stegar iklädda finaste jeansen
Sen väntar de på
Alla flickorna små
Det är snart dags för glada nyårsdansen




Bunden vers (Limerick) av Per Drysén
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-31 09:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En härlig nyårsafton!
2016-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén