Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandad kompott...bagatell 326

 

 

Galenskap ingen

ursäkt för ett ondskefullt

beteendemönster

du behöver ögon i

nacken för att se bakåt

 

det som varit går

inte att förändra ta

vara på idag

ty gårdagen är en dag

som aldrig kommer åter




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-31 11:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant så! Bra skrivet
2017-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP