Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Studenten



Denna dag

Den 9 juni

Blir min lyckliga dag

Min lyckliga dag då jag springer ut

Då jag står på scen och dansar ut

Då jag känner mig fri och få äntligen andas ut

Då jag står i lastbilen och skrattar ut

Då vi åker runt stan och får sjunga ut

Min student dag är min befrielse dag

Den dag då skolan äntligen är slut




Fri vers av Marijana
Läst 614 gånger
Publicerad 2006-05-17 13:52



Bookmark and Share


    Hann£§
YE studenten och fullefest i ett år efter :D.
2006-05-19

  Tino
Ja fy fan vad skönt det ska bli...
Man blir lyckligt påmind om att en prövning i livet snart är slut...
2006-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Marijana
Marijana