Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istid...bagatell 327

 

 

Älven frusen lång

är vägen till öppet hav

råmar vid tanken




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-03 13:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Isen råmar när den bryter
fast klurig
2017-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP