Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bekant som hade känt den kände författaren Eino Hanski som överlevt belägringen av St. Petersburg, läste upp ett brev han skrivit till henne.


Kris

Eino Hanski skrev i ett brev
de svårigheter han haft i kriget
gjorde att allt han gick igenom sedan

kändes obetydligt

Jag tänker på

plötslig förändring
det som kallas kris.

att slipas och luttras och förstå

det betydelsefulla




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-03 23:52



Bookmark and Share


  mare VIP
Din text
så talande
tar till mig
dina ord
2017-01-06

  Eva Helene VIP
Fint och klokt!
2017-01-04

    ej medlem längre
viktig påminnelse! Tack!
2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP