Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräftans vändkrets...bagatell 333

 

 

Eremiten är

en ensam person som trivs

bäst i enskildhet

pågår livet till synes

långt bortom hans horisont

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-04 14:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
O sole mio
2017-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Vissa saker är det skönt att ha distans till. Julfirandet t ex. Eller nyårsraketerna.
Jag har aldrig förstått mig på människor som hela tiden måste ha folk runtomkring sig.
2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP