Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nonsensflöde...bagatell 334

 

 

Tårpilarna står

tätt tillsammans begrundar

bäckens porlande

varför gråter vissa när

andra ler i solskenet

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-04 14:49



Bookmark and Share


  Feminaz
Fängslande text med väl valda ord!
2017-01-04

    ej medlem längre
Svaret blir orättvist
2017-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Varför måste alla le?
2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP