Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löftesbrott...bagatell 335

 

 

Nakna fötter i

uttjänta skor knorr knarrar

mer än vad han tror

skomakarbarn vid sin läst

bryter tradition läser

 

om han som gick på

vattnet bestämmer sig för

att bli präst utan

skor trivs herden allra bäst

på strövtågen med sin flock




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-04 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP