Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mummelbagatell 336

 

 

Fingrar på mina

gröna marmeladkulor

av jade ringa

är värdet men hellre ta

till bön än bruka svärdet




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-04 18:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
godiskulor kramar
2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP