Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perifert mot livets mitt...bagatell 337

 

 

Orden får annan

mening i ny kontext går

de förlorade

i läsarens tolkning sker

transformationen på nytt

 

som var avsikten

om än omedveten från

början till slutet

ringlar sig tankarna som

en boa runt halsen är

 

den vilsne på väg

att hitta vägen framåt

där tiden pågår

står livet still söker han

svaret inne i dess mitt

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-04 18:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ähm svaret finns i orkanens mitt :)
2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP