Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vänster kammare bodde Han

 

"Ett längtande hjärtas sång

kan ej höras

förrän dörren äntligen öppnas

och flämtande lungor

fylles av frihet..."

 

 

Det sköraste av ögonblick

uti ett sårbart hjärtas puls,

en blottad själ, uti rädslan

och kroppens tvekan

 

 

och där står plötsligt Du,

med hennes blodröda hjärta

i Dina händer

 

 

Kärlek kan vara allt, större än allt

men är ibland inte nog...

 

 

 

"Åh, min älskade lilla fågel blå

säg vem sargat

dina vackra vingar så"

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-01-10 23:29



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Mycket bra och vackert skaldat!
2017-01-12

  Lars Hedlin
Djup och stark
2017-01-12

    carinamnm
Den var såå...stark!
2017-01-11

  Angela Bohlin VIP
Avskalat vackert!
2017-01-11

  M:tin
Så vackert du skriver!!!!!!!
2017-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP