Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka(r)...bagatell 339

 

 

Allt efter eget

tycke och smak snön faller

över Söders tak

vad du tror om änglar är

är din och ingen annans

 

ensak kyliga

blickar får dig att rodna

dock inte av skam

ty du är inte ensam

att göra änglar idag

 

går en procession

i svart och vitt ut genom

Högalidskyrkans

portar hörs en änglakör

ebbar sakta ut och dör

 

lockar fram tårar

bakom slutna ögonlock

syns inte ett spår

bara avtrycken i snön

efter henne där hon går

 

 

slumrar minnen från

åren de haft tillsammans

läker hennes sår

änglar över Söder ger

hopp om en spirande vår




Bunden vers (Tanka) av Fale Bure VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-05 13:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så varma kramar om :)
2017-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP