Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömresa...bagatell 342

 

Silkeslena moln

tvinnar trådar till satin

väver in drömmar

kalla nätter reser han

till Karibien i sin säng

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-06 23:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Drömde själv om jobbet igen, men här är det något mera av värme kan jag tänka, säkert är det snön som får dina ord att kroka sig.
2017-01-08

    ej medlem längre
:D verkligen en drömresa!
2017-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP