Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbakablickar...bagatell 344

 

 

När man har slutat

drömma lever man enkom

för minnenas skull




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-07 11:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kramar om
2017-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP