Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biståndsminnen...bagatell 345

 

 

Gammalt slitet nött

fransiga byxor i grött

Fjällrävenminnen

hör historien till slutar

sin bana på sopberget

 

återanvändning

uteslutet uttjänta trasor

eldades förr upp

på majbrasor men idag

värnar vi igelkotten

 

mer än flyktingbarn

i uttjänta trasor från

återvinningen

stånkar och stönar UFF som

gjorde profit på vår skit




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-07 18:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stor sanning i denna!
2017-01-08

  lodjuret/seglare VIP
Sådan är kapita lismer, sådant är vår arvedel... ja, jag sjunger gärna texterna och ser om de duger till det också, men det blir min egen melodi då och dina minnen möjligen därtill. I alla fall något som fanns förut, om än minnen är det bästa ting som för fredens skull finns all världen kring.
Frihet på dig, din gamla galosch!
2017-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP