Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men LO då?


Vargavinter...domedagstanka(r)

 

 

Europas rovdjur

finskt lejon och svensk tiger

bävar för rysk björn

som brummar när vithövdad

havsörn stiger upp mot skyn

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-08 11:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna inspirerar till tankar om historiens vingslag - skriver om det Tack
2017-01-08

    ej medlem längre
Bästa idag! Applåder!
2017-01-08

    jaybird
Vackert om näringskedjan.
2017-01-08

    Sefarge VIP
Fablar va bra!
:)
2017-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP