Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otydlig bagatell 349

 

 

Skrev mig på näsan

för att hon inte läste

mellan raderna

där allt det jag ville ha

sagt stod skrivet i klartext




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-08 13:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kan "va diffukult" att läsa mellan raderna
ibland
2017-01-08

  Per Rydberg
Jo, jo men; så kan det vara. Med en igenkännande glimt i ögonvrån inmundigar jag din eleganta ordanrättning!
2017-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP