Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mor, farmor och gammelfarmor


Inte helt utblommad...bagatell 351

 

 

Vissen blomma får

liv på nytt när barnbarnsbarn

kommer på besök




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-08 14:09



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Fin haiku.Med sanningsenligt innehåll.
TBG.
2017-01-08

    ej medlem längre
Så vackert - det är såklart glädjande
2017-01-08

  SpamPippiL VIP
Eller flunsan....atchoo! Har dock endast barnbarn än.

Fint.
2017-01-08

  Öknens Ros VIP
inte illa! fyra generationer!
2017-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP