Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vändpunkt...bagatell 352

 

 

Ett tomt pappersark

tvekar skriva ner tankar

om syndafloden

ser ut över hav i dis

skönjer dig vagt där du står

 

på en strand dränkt i

vatten som sipprar mellan

tårna ett ymnigt

regn faller från molnen likt

tårar ur ögonvrårna

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-08 14:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
illustrativ och känslig
2017-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP