Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakvänd bagatell 357

 

 

 

 

.

Intetsägande

flyter bläcket ut över

raderna söker

meningen bortom orden

förlorar sig i tankar

 

sprider sin oro

förgrenar sig upphör i

tystnaden sluter

ögonen avslutar med

en punkt i textens början

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-09 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP