Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gåtfulla självet...bagatell 358

 

 

Vi är tanken om

än spegelvänt är vi en

annans tanke om




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-09 22:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi speglar oss i varandra
om vi är öppna mot varandra
annars är det som du ser utifrån dig själv
och därifrån ser du andra

att acceptera varandras olikheter
är viktigt filosofen :)

Djupa sjöar är oerhört mycket mer stimulerande än grunda och tråkiga!
2017-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP