Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regelbrott...öppen tanka

 

 

Det blåser en kall

vind över fält där bonden

sår oår väntar

i liemannens spår dör

allt hopp om skörd till hösten

 

är en sorgens tid

i regnet skvalar tårar

i allhelgona-

tid fladdrande ljus speglar

hugget i sten vila i frid

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Fale Bure VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-11 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP