Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NU ÄR DU HÄR IGEN

Du?
Nu är Du här igen...
jag anar Dig när och fjärran
och Du intar sällan rummet
.
för Du är inte i bekräftelsen
men de gånger då mitt hjärta
nästan brustit
.
så glömde Du Dig
och lät Din hand
gå rakt igenom illusionens slöja
.
jag var 11 år - och Du gav mig Din hand
.
Du är bara ren Kärlek
mer vet jag inte
och behöver inte veta
.
Du finns alltid för mig
det har jag alltid känt
fast mest som en undran
om vad som Är..
.
ovan
under
i
.
Du fick mig som vuxen kvinna
att rannsaka mitt hjärta
ta ett val:
då jag var lämnad av fästmannen
så "stympad" efter bilolyckan
förtvivlad och 29 år
<3
en dag - då jag bad för mig
och allt och alla
ja, sorgens röst - var jag
mitt hjärta var - i tärande eld
.
då kom Du
hela Du
ÄLSKADE DU
jag såg Dig inte
men jag såg
.
jag ställdes inför ett ultimatum
efter 5 års avhållsamhet från magi
(då mitt X var ett karismatiskt fd Jehovas vittne,
och fått mig att besinna mig, vilket behövdes pga olika
pananormala icke önskvärda fenomen.)
.
Livets och överlevandets:
Ultimatum
.....
jag hade bara ett val nu:
erkänna Dig som Kärlek
el förkasta Dig "som det falska ljuset"

Jag sa inom mig själv:
Om det är det här som är ondska så må min själ vara förtappad
för så här mycket ljus, så här mycket kärlek, så här mycket
TOTAL REN KÄRLEK
- det har jag aldrig någonsin känt..

Så mitt hjärta, valde:
Jag valde Dig.
.
Tack mitt vackra
Eviga ledjus genom liven..
.
Det är om Dig jag skrev när jag var 8 år
.
"Det står ett ljus i mörkrets vrå
och ger känslorna ro
nu behöver jag aldrig mer vara rädd
ty ljuset är med mig i alla mina livsdagar"
.
© DominiQue NVC Costa - 2013 - Undrets år
.
Ditt mellannamn är TILLIT
.
Amen



 Tack på förhand för eventuella applåder och fina kommentarer, jag hinner ej maila så mycket nu, eller att tacka alla personligen då jag fokuserar på att skriva en bok, och att utöva kontemplation. En X-tra varm hälsning till mina Skrivarvänner. 

 

 ♥

LoveBless LoveSmile LoveLight

DominiQue Nvc Costas foto.

         





Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 424 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-13 09:20



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Håller med Marita!

2017-01-14

  Marita Ohlquist VIP
En sådan DU är en skattefri förmögenhet!
Fantastiskt avslut på texten!

2017-01-13

  Öknens Ros VIP
Underbara ord att läsa. Lyckliga du som funnit det du sökte i så många år. Önskar dig allt gott!
2017-01-13
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen