Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än dröjer sommarsolståndet...bagatell 363

 

 

Lavendelpåse

under kudden snusar på

minnena drömmer

mig bort till sol och varma

bad med dig vid min sida

 

hade det varit

underbart är kort små

stunder av lycka

är bättre än inga alls

lindar in mig i täcket

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-13 16:57



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Snart, snart är den tiden här igen
2017-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP