Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinglig bagatell 367

 

 

Redan som liten

var du bestämd och gick i

trots din egen väg

kantad av törnen är du

snubblande nära slutet

 

på en lång vandring

mer rosenskimrande än

vad mor förutspått

finns tid för eftertanke

kring det som kommit och gått




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-14 17:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag hoppas innerligen att detta är positivt och inte negativt


2017-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP