Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norska

En oskyldig flicka från Bodökysten
Sin storasyster frågade hämndlysten
Är mitt ansikte fult
Eller håret mitt gult
Pojkarna tittar ju alltid på bysten




Bunden vers (Limerick) av Per Drysén
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-15 10:27



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha - mycket bra!

PS: De kanske var i HarDangerviddastorlek...
2017-01-17

    ej medlem längre
Söt limerick.
2017-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén