Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är både kropp och själ som binds av hjärtat samman

 

                                           

Du fattas Henne, ty

kroppens vilda hunger 

kan för stunden stillas

men Hennes hjärta

längtar mer

§

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 589 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-01-19 10:54



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Oh , så vackert du skriver.
Bra!!!
2017-01-25

  Fem hjärtan VIP
Din poetiskt vackra dikt berör!
2017-01-25

  Lars Hedlin
Oerhört starkt i beröring
2017-01-22

  aol
Berörande fint skaldat just såsom det är,
2017-01-19

    Peter Söderqvist
Vacker den längtan. Bortom kroppens vilda hunger. Fint skrivet.
2017-01-19

  Peter Stjerngrim VIP
Kramar om!
2017-01-19

  M:tin
Berörande fin!!!!!!!
2017-01-19

  Nils-Robert
Tvår dikter i en. Rubriken bildar ju en egen dikt. Lysande skrivet om kärlekens behov för att bli sann kärlek.
2017-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP