Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksord...sista för ikväll bagatell 374

 

 

Är du vaken bror

ligger du liksom jag och

tänker på om mor

kommer överleva oss

inte otänkbart alls bror

 

att hon blir hundra

år eller mer segt virke

i henne härdad

av livets umbäranden

sov gott kära lillebror

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-15 23:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finns mycket kärlek och tankar
i denna
2017-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP