Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Travesti på "We are all water" av Yoko Ono

 

 

There may not be much difference


between Vladimir Putin and Donald Trump


if we strip them naked...




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-16 09:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra!!!
2017-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP