Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undertecknad är inte längre student, och detta är en gammal vers som författades under en tråkig kurs när motivationen var noll och sommarvärmen utanför nalkades.


Studiefokus

Läraren står och pratar om sådant vi har hört förut.
Jag drömmer mig bort - genom fönstret tittar jag ut.
Vädret är vackert och koncentrationen går ner.
Nu skriver hon på tavlan igen - jag orkar inte mer!




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-18 02:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert
du
uppmärksammade
vädret

jag sneglar liksom ned i diket efter nyheter, upptäcker att det finns någonting
där

det är en lärobok
från en annan tid
på ett annat språk



men bilderna va roliga
2017-03-22
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå