Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En pjäs kan även vara i förflyttning medelst handen, om det föreligger en sådan i själva spelet och att livet är litet som att rulla tärning eller 'slå hat trick' med en stor plan yta för ögonen, säkert. Kanon, är ett slags ljud-ande även.


Dagens undu lat inare




Varför militärer
så sällan går självmant på teater?
Jo, en kan inte förstå annat att en pjäs
måste stå på lavett, vara i metall
samt ha en sorts långt rör
och att den i sådant utförande
mest får tillropet 'Kanon!'




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 517 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-19 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP