Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär(lek)...bagatell 376

 

 

Orden duggar tätt

förlorar meningen

på tårdränkt papper

suddas minnena ut allt

har en början och ett slut




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-18 16:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker väder kommer nog snart :)
2017-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP