Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tinnitusbrus...ingen bagatell 377

 

 

 

Syrsorna spelar

dagen lång vinter vår och

höst hörs deras sång

sommaren övverröstar

syrsorna med fågelsång

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-18 18:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Just korta dagar kan få en att som sökande dofter och musik, sätta näsan så i vädret.
2017-01-19

    ej medlem längre
Ack ja de är spelsugna året om de krumelurerna :)
2017-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP