Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smyckad sorg...mammutbagatell 381

 

 

Tidlösa tårar

inneslutna ögonblick

droppformad bärnsten

nära ett hjärta av guld

kärleken han höll så huld

 

har fått evigt liv

vägar som korsats och skiljts

åt lever kvar i

minnet långt efteråt bär

hon på tidlösa tårar

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-18 22:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känns i nuet
2017-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP