Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TJAT-TV

jag vägrar att titta

på inagurationen

jag vägrar att titta

på tjattelevisionen

jag vägrar ta del

jag är inte intresserad

jag ska äta ägg nu

och jag är nyfriserad

 

 

LARZ GUSTAFSSON  20/1 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2017-01-20 19:15



Bookmark and Share


  Murrey
Roligt textat samtidigt med en stor alvarlig innebörd. Bra.
2017-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP