Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amerikansk skallerorm....bagatell 387

 

 

Oberäknelig

projektil har fått sitt namn

efter en giftig

nattaktiv reptil hemvist

marken slår till från luften




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-22 12:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tvåbent farlig varelse med ormhuvud kanske? Finns många
2017-01-24

  lodjuret/seglare VIP
Jaså, har du stämt träff med en sådan alltså. Kanske med vapen i handen, eller bara skölden, vapenskölden då.
2017-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP