Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu vet man ju om exempelvis näsaapan att den har ett karakteristiskt ansikte. Men det sägs ibland om människor också. Det är nog därför vi sägs vara släkt. Om än på visst håll.


Nästan ingenting om apor




En del människor härmar varandra
på det viset.

Att de inte ber om ursäkt.
Istället kan de säga
saker som de hört andra säga,
något förut.

Ulla och Pär brukar göra det.
Det som duger åt dem,
det funkar för mig.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-22 19:44



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Det som funkar för människorna, det duger åt mig ;-)
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP