Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter.se...

 

 

Ordrika möten

de flesta med väldigt få

som saknar mening

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-22 20:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En sådan där iakttagelse som kan smaka surt för räven och honung för den som flyger i skymningen.
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP