Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIALEKTANALT DIARREFLÖDE

Den skånska dialekten rinner likt en lavaflods  diarre-
flöde,tungrott av halsmandlarnas  mödosamma årtag
bland  kletigt  tuggummi-orala  kraxande med  spring
med språng in i väggen  likt en snuskudde kväver luft-
strupen i dess andningsnöd.

Sannolikt rör det sig om hemorrojder,klamydia,,bagg,
och i svårare fall av dialektanalt utflöde gonorre som i 
syfilitiskt stadie slutligen  leder  till  paralysie generale.
-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 457 gånger
Publicerad 2017-01-23 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP