Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Autofocus symmetri

 

 

 

flyg dig borta

Singer loser autofokus symmetri

vet du vad

du bara inte kan

du har aldrig kunnat

kommer du nu

jag har redan fått vänta

alltför länge

länge länge länge länge

vänta där vänta

 

vänta vänta

tror du inte jag sett dig?

och vet exakt vad

du gjorde i din virtualhjälm

i går på natten

 

flyg dig borta

Singer loser autofokus symmetri

du har aldrig kunnat

du har bara vandrat vilsen

i HD 360 degree

virtualitetskontrollen styr

 

vänta vänta

tror du inte jag sett dig

bland dina grunkor

senaste cutting edge technology

skall du cutta hjälmen

nu redan?

jag vet exakt vad

 

loser loser loser

Singer loser autofocus symmetri

vänta bara vänta vänta

jag har alltid vetat

länge länge

 

autofocus symmetri

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-23 10:06

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Modernistiskt och rätt på det autofokus som går oss förbi... Bra!
2017-01-23

  i af apa
invävd samtidsklang.
bara bra!
2017-01-23

  Anya VIP
Här väver du in en massa tekniska termer och de låter alldeles passande men jag förstår inte vad det är. Tycker du lyckas bra med att väva in dem samtidigt som diktarjaget väntar...väntar. Starkt med tre loser...jaa det känns sannerligen igen.
2017-01-23

    ej medlem längre
En välskriven, digital och modern version av "I väntan på Godot". Det är så jag läser det men å andra sidan är det så mycket i texten som jag inte förstår så ta det med en stor nypa salt.
2017-01-23

  Marianne Räf
Vänta, är allt jag får göra!
Undrar SÅ på vaddå !
2017-01-23

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2017-01-23

    ej medlem längre
:D ögongodis! :)
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP