Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANN MAN

är du sann

mot dina ideal

eller går du

runt med samvetskval

för att du

har skiftat färg igen

för att smälta in

i samtiden?

 

 

står du fast

mot alla vindkasten?

när snön faller

faller du med den?

står du pall

för omgivningens press

du blev frälst

men vad har hänt sen dess?

 

 

står du upp för

något alls

eller sitter du

bara still?

har du snaran

runt din hals?

gör du bara

som DE vill?

 

 

LARZ GUSTAFSSON  23/1 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 348 gånger
Publicerad 2017-01-23 17:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En i den grå massan - följ ditt hjärta istället!Bra
2017-01-23

    ej medlem längre
Livsviktiga frågor! Ja det är frågan om man följer med strömmen eller söker sanningen...
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP