Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild : Batra och Jimmy "Kyss mig på min högra hand Jimmy !"


OM PARTIER SOM VÄGRAR FÖRA DIALOG MED ANDRA PARTIER

Partier som vägrar förhandla  med  ett visst parti
pg  av  meningsskiljaktigheter,  utgör  inga  goda
föresatser   som  goda  föredömen   att  represent-
era  en  adekvat   och  genererande   demokratisk
dialog.

Sådana  partier  beter sig  lika  lågt, fegt och uselt
som  aktörer  i en  vårdnads  och  skilsmässotvist
med hela den giftiga arsenalen av smutskastning
och mobbing, vilka  inte  heller  utgör  något  gott
föredöme för barnen.
Skärpning !
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-25 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP