Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre dialog





Det här vill jag göra
sa hjärtat
tog på skorna
beredd på att ge sig iväg

Jag följer inte med
sa hjärnan
pekade på sina bara fötter

efter en lång tystnad
gav sig hjärtat iväg

Vänta på mig
ropade hjärnan
jag följer med ifall du behöver hjälp




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 585 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2017-01-27 11:19



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Härligt att hjärtat fick bestämma. Tycker om din inställning, livsbejakande. :)
2017-02-01

  Feminaz
Intressant text!En text att återvända till!
2017-01-30

    Peter Söderqvist
Fin bild av förnuft och känsla.
2017-01-29

  Lars Hedlin
Bra och tankeväkande
2017-01-29

  ResenärGenomLivet VIP
Man behöver nog ha båda med sig...tänkvärda ord...
2017-01-28

  Eva Helene VIP
Humor och allvar i en skön text. Mycket bra!
2017-01-28

  Åsa Njunjes
Ler stort åt det underfundiga & kloka i denna.
2017-01-28

  aol
Så är det när känslan vinner över förnuftet,
2017-01-27

  walborg
Underbart roligt - känner väl igen mig
2017-01-27

  Blått Norrsken VIP
Hjärna och hjärtat !!! Så bra du tolkar deras kamp dem emellan .
2017-01-27

  Salvation Pepper
Jodå, alla har väl varit där!
Gott berättat.
2017-01-27

    Dan Myrbeck
Här gäller BB-lagen:

Båda Behövs!

2017-01-27

  ULJO
En fin dialog som blev till poesi
2017-01-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart härligt diktat! Så kan det vara i livet.
2017-01-27

    ej medlem längre
då får ju hjärnan ont i fötterna. det är isigt ute nu
2017-01-27

    ej medlem längre
Trevlig text, bra förmedlat!
2017-01-27

  Alexius Sjöberg
Härlig text. De kan verkligen vara antagonister ibland de två.
2017-01-27

  Marianne Räf
Känner igen! Just så är det
ganska mkt för mig, f.n. !
2017-01-27

    ej medlem längre
Vilken härlig dialog!
2017-01-27

  Niliboy
Kul!
2017-01-27

  Gunnel Eriksson VIP
Underbar dialog.
2017-01-27

    ej medlem längre
Roligt och underfundigt om hur det kan vara ibland.
2017-01-27

    ej medlem längre
Upplyftande och fyndigt om att göra det rätta: att följa sitt hjärta. <3
2017-01-27

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Ibland brukar den inte hinna med.
Men det kan vara skönt ibland att kasta
sig ut utan dubbel säkerhet.
Skön dialog. Kram TBG.
2017-01-27

  Grävling
Det får mig att tänka på den här serien: http://theawkwardyeti.com/chapter/heart-and-brain-2/ Så många tillfällen där ens inre organ inte är riktigt överens.

2017-01-27

  StinaJ VIP
Spontanitet, lekfullhet och glädje + en del allvar om beslutsamhetsångest.
Fint och bra.
2017-01-27

  Maria Sundelin VIP
Hihi, det där känner jag igen
Kramar
2017-01-27

  överlevaren VIP
Hjärta och hjärna....inte alltid dom följs hand i hand!
2017-01-27

  Öknens Ros VIP
denna var underfundig och klok, ibland vill hjärtat ett och hjärnan ett annat.
2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP