Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvåning

En väluppfostrad flicka från Pajala
Med stora ögon betraktar de fala
Stockholmsflickorna
I högklackade skorna
"Detta måste ju vara det onormala"




Bunden vers (Limerick) av Per Drysén
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-29 14:38



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Det normala har hela alfabetet från a till ö som prefix.
2017-01-31

    ej medlem längre
Härlig limerick!
2017-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén